Perkhidmatan Kami

Ringkasan perkhidmatan kami
...

Landskap

Kami menyediakan perkhidmatan landskap yang berkualiti pada harga yang berpatutan. Kami amat mengutamakan kepuasan pelanggan di dalam setiap perkhidmatan yang diberikan.

Landskap

Hardscape

Pelbagai jenis landskap kejur atau “hardscape” turut ditawarkan pada harga yang berpatutan. Di antaranya wakaf / “Gazebo”, pergola, pelantar kayu / “decking”, pagar kayu dan kolam / “ water feature”.

Hardscape

Hiasan Pentas

Pokok hiasan atau bunga-bungaan amat penting sebagai penyeri majlis terutamanya di bahagian pentas. Selain pokok-pokok renek atau berpasu kami turut menawarkan hiasan pentas dari bunga keratan segar (“fresh cut flowers”).

Hiasan Pentas

Penyewaan Pokok

Kami turut menawarkan perkhidmatan penyewaan pokok sama ada untuk ruang pejabat atau majlis pada harga yang amat perpatutan. Di samping itu pasukan kami turut bersedia untuk membuat pemasangan pada bila-bila masa mengikut kehendak pelanggan.

Sewaan Pokok

Penyelenggaraan Landskap

Kami menawarkan perkhidmatan penyelenggaraan landskap untuk kawasan kediaman, kawasan pejabat atau perindustrian dan Majlis Perbandaran. Pelanggan boleh memilih sama ada inginkan penyelenggaraan sekali sahaja (“one time maintenance”) atau secara berkala.

Penyelenggaraan Landskap

Nurseri

Nurseri kami menawarkan pelbagai rangkaian produk landskap seperti pokok renek, pokok teduhan, pokok palma, pasu dan aksesori landskap. Nurseri kami beroperasi 7 seminggu.

Nurseri

SALES

MARI..MARI..MARI SALE!! SALE!!SALE!! 10th Anniversary pokok2 offer sehingga 50% Pelbagai pokok2 - pokok bunga - pokok buah - pokok herba & ulam - pokok hiasan & lanskap - Accesories lanskap Clearance Stok!!! Serendah RM 1 Jangan lepaskan peluang Dari 16hb Dec 2019 - 31hb December 2019 Jom ke MRB TRADING NURSERY (bersebelahan petronas sg merab luar) LOT 551 SG MERAB LUAR KAJANG SELANGOR http://www.wasap.my/60123302418/sharelocationnursery

Sales
Waktu Operasi
 Isnin - Khamis  8:30 AM - 6:30 PM
 Jumaat - Ahad  8:30 AM - 7:00 PM

Ruangan Iklan

* SILA HUBUNGI KAMI UNTUK JAWATAN KOSONG SEBAGAI KREW LANDSKAP.

Kami Menerima (Master card/ VISA / MEPS)

...